facebook_pixel
Thief: The Dark Project har fyllt 20 år, spela 24 nya fanskapade uppdrag!

Thief: The Dark Project har fyllt 20 år, spela 24 nya fanskapade uppdrag!

Thief: The Dark Project, de moderna stealthspelens fader, släpptes den 30 november 1998. Med andra ord fyllde spelet 20 år i fredags, och för att fira har communityt borta på det officiella The Looking Glass-forumet (de ursprungliga Thief-utvecklarna) samlat ihop hela 24 nya fanskapade uppdrag!

Alla nedladdningslänkar hittar du här, och här finns den officiella samlingstråden (med länkar till dedikerade trådar för de olika uppdragen). Utvecklingen av uppdragen inleddes för ett år sedan (du kan kolla in den ursprungliga och numera låsta tråden här) och alla kartor har utvecklats med Thief: The Dark Projects ursprungliga standardassetts, för att vara så trogna originalspelet som möjligt. Du kan rösta fram det bästa av de nya uppdragen här (om du skapat ett konto på The Looking Glass-forumet, det vill säga).

För att spela de nya Thief-uppdragen behöver du antingen Thief: The Dark Project eller Thief: Gold (som bland annat säljs via GOG.com) och fanpatchen TFix, som du hittar här. Dock bör du stänga av all extra funktionalitet som TFix har att erbjuda, och därtill undvika att använda övriga moderniseringspaket.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar