facebook_pixel
The Walking Dead: The Final Season blir Epic-exklusivt, såtillvida du inte redan äger det

The Walking Dead: The Final Season blir Epic-exklusivt, såtillvida du inte redan äger det

Efter att Telltale Games gick under befann sig de sista avsnitten av The Walking Dead: The Final Season länge i limbo. Tids nog landade de ända hos Skybound Games (den ursprungliga The Walking Dead-skaparens studio) och nu har man utannonserat att fortsättningen blir Epic Games Store-exklusiv.

Det är dock ett uttalande med modifikation; om du inhandlat den fullständiga The Walking Dead: The Final Season-säsongen via Steam eller GOG kommer du fortfarande få de två sista avsnitten via plattformen du genomförde ditt köp på, men för alla andra (potentiella nya kunder, med andra ord) kommer spelet enbart kunna inhandlas via Epic Games Store. Det tredje av fyra planerade avsnitt, Broken Toys, släpps såldes den 15 januari 2019, och som en del av utannonseringen har Skybound Games gjort en Q&A-video tillsammans med skådespelerskan Melissa Hutchinson, som lånar sin röst till huvudrollen Clementine.

Jag reagerar dock lite över Hutchinsons svar på frågan “om jag köpt tidigare säsonger på Steam, kommer de försvinna?”, då hon säger att “dina filer inte kommer försvinna, men se till att ladda ner dem till din dator för att försäkra dig om tillgång”. Varför måste vi ladda ner våra filer om de inte försvinner? Och pratar hon om hela spelet eller bara sparfilerna? Vem vet, men ladda ner alla The Walking Dead-spel du äger för säkerhets skull.

Här är Q&A-videon angående The Walking Dead: The Final Season.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar