facebook_pixel
Spelrum #12 – Spelåret 2018

Spelrum #12 – Spelåret 2018

Tolv långa månader har gått sedan Spelrum för första gången blinkade till på podhimlen. Det firar vi med att gå tillbaka där vi började och blicka bakåt mot det 2018 vi precis gör oss redo att lämna.

Det blir ett saligt snack om hur spelåret levde upp till våra förväntningar, en genomgång av de största spelnyheterna, och självklart en djuplodning i de bästa spelen. Bland annat snackar vi om Pillars of Eternity II: Deadfire, Iconoclasts, Assassin’s Creed Odyssey, Dragon Quest XI, Celeste, och Shadow of the Tomb Raider. Givetvis pratar vi också om Carlton-dansen, skräckfilmen Ticks, och varför Lara Croft måste sluta gnälla.

I det här avsnittet hör vi Mats Nylund, Joakim Kilman, Benny Holmström, och Rikard Olsson.

Musik: hellstar.plus

Lyssna nu på Stitcher, SpotifyAcastSoundcloud, Poddtoppen, Tune In, och Itunes. Dessutom finns podden numera också på YouTube, där avsnitten kommer upp lite senare.

Spelrum är en podcast av och med Svenska PC Gamer. Nya avsnitt kommer en-två gånger i månaden. Har ni frågor, kommentarer, eller bara vill prata av er om avsnittet så kommentera gärna! PS. Vi tål kritik.

Om skribenten

Rikard Olsson

Före detta Stockholmare som älskar pixlar, postmodernitet och pretentioner. Bor numera i England med en katt och fler Mario-figurer än någon rimlig människor borde ha. Är fin som jag är.

Liknande artiklar