facebook_pixel
Skynda, skynda! Company of Heroes 2 är gratis fram till måndag

Skynda, skynda! Company of Heroes 2 är gratis fram till måndag

Company of Heroes 2 släpptes för fem år sedan och det är just av detta femårsjubileums-skäl det är gratis på Steam fram till måndag. Och som svar på din fråga: nej, det är inte tal om en gratishelg. Aktiverar du det nu på Steam så är Relics WW2-rts ditt att behålla för all framtid. Gratis som är så gott.

De stora dlc-paketen är månne inte fullt lika gratis, men har kraftigt nedsatta pris med 75 procent. Skälet till detta gratisinitiativ är alltså jubileum och det verkar inte vara tal om en nära förestående utannonsering av Company of Heroes 3. Relic är dessutom fullt upptagna med Age of Empires IV som bekräftades på Gamescom 2017 men som vi ännu inte sett ens tillstymmelse till gameplay ifrån. Det känns nog som om detta prioriteras just nu hos den anrika rts-studion, men kanske kan det bli CoH 3-dags därpå? Vi säger så, Relic.

Company of Heroes 2 är, hör och häpna, uppföljaren till 2006 års Company of Heroes och belönades med 80 % i nummer 202 av PC Gamer, tolv pinnhål lägre än originalet. Den åsikten tycks delas av användarna på Steam där 89 procent är positiva till orginalet medan “bara” 74 % diggar tvåan. Nåja, ett bra strategispel är det och det är dessutom svårt att klaga på prislappen.

Bilden ovan föreställer Steamanvändare som i detta nu marscherar till gratis-Company of Heroes 2.

Om skribenten

Fredrik Eriksson

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Liknande artiklar