facebook_pixel
Showtimes Halo-serie försenas efter regissören Rupert Wyatts avhopp

Showtimes Halo-serie försenas efter regissören Rupert Wyatts avhopp

I somras utannonserade Microsoft och tv-nätverket Showtime en tv-serie baserad på Halo. Och nu har den givetvis (eftersom det rör sig om en tv-serie baserad på ett spel) stött på problem efter att regissören Rupert Wyatt (Rise of the Planet of the Apes) hoppat av projektet på grund av schemakonflikter.

Deadline rapporterar att konflikten beror på att Showtime och Microsoft ville “ge schemat mer tid för att göra serien rätt”, tid som det visade sig att Rupert Wyatt inte hade, vilket lett till att han motvilligt tvingats lämna projektet med “stor besvikelse”. Han säger ändå att hans “tid med Halo har varit en kreativt rik och belönande upplevelse tillsammans med ett fenomenalt team av människor”. Hur mycket serien kommer försenas känns i dagsläget omöjligt att förutspå, men vi kan nog anta att de tidigare planerna på att “gå in i produktionsstadiet i början av 2019” kommit av sig ganska rejält. Vi på PC Gamer gissar hejvilt på premiär under hösten 2021!

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar