facebook_pixel
Scum firar jul med snoppstrumpor

Scum firar jul med snoppstrumpor

Tidigare i år hade vi den stora glädjen att rapportera om Scum och den märkliga buggen som gjorde att överlevnadsspelets behag växte okontrollerbart. Uppenbarligen har den episoden lärt utvecklarna att ta bättre hand om sina spelares bihang.

I den festliga nya uppdateringen har de nämligen inkluderat flera strumpor du kan klä dina digitala familjejuveler i. Visst, den nya uppdateringen adderar också möjligheten att belägra sig i hus, och även ett nytt låssystem som tycks vara hyfsat intrikat.

Utöver detta bjuder utvecklarna också på nya banor med jultema, samt flera säsongsanpassade element som slädar och snögubbar. Men kom igen. Vi vet alla att ni är här för snopparnas skull. Det är inget att skämmas över.

För att få fingrarna på dessa måste du dock äga spelets supporter pack, men det är ett billigt pris för att kunna fira jul samtidigt som de känner sig som en medlem av Red Hot Chili Peppers. För att läsa samtliga nyheter kan du spana in patch-listan.

 

Om skribenten

Rikard Olsson

Före detta Stockholmare som älskar pixlar, postmodernitet och pretentioner. Bor numera i England med en katt och fler Mario-figurer än någon rimlig människor borde ha. Är fin som jag är.

Liknande artiklar