facebook_pixel
Rykte: Dragon Age 4 dröjer åtminstone tre år, men kommer ända visas under The Game Awards

Rykte: Dragon Age 4 dröjer åtminstone tre år, men kommer ända visas under The Game Awards

I fredags skrev vi om Biowares planer för ett avslöjande om Dragon Age den här månaden. Och eftersom The Game Awards äger rum under natten till fredag känns det tämligen glasklart var premiärvisningen av Dragon Age 4 kommer ske, något som både Venturebeat och Eurogamer understryker.

De viktigaste nya uppgifterna som har avslöjats är dock att Dragon Age 4 tydligen fortfarande ligger “åtminstone tre år fram i tiden” (så varför avslöja det redan nu, undrar jag stilla?) och därtill ska Bioware och Electronic Arts inte heller ha bestämt sig för en officiell titel ännu (men det kan ändras lagom till utannonseringen).

Venture Beat berättar också att det nya Dragon Age-spelet ska ha tillbringat ett år “i limbo” med anledning av den sista utvecklingsspurten för studions onlineskjutare Anthem (vilket är i linje med vad vi hört tidigare). Mike Laidlaws version av Dragon Age 4 (den ursprungliga Dragon Age-regissören som lämnade Bioware förra hösten) ska också ha slängts ut, med följden att arbetet började om från början. Inte konstigt att spelet tar sin tid!

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar