facebook_pixel
Ring of Elysium har fått nytt överlevnadsfokuserat spelläge

Ring of Elysium har fått nytt överlevnadsfokuserat spelläge

Battle royale-skjutaren Ring of Elysium fick europeiska servrar i slutet av november, varpå vi på PC Gamer testspelade det under en av våra torsdagsstreamar på Twitch. Imponerade var vi dock inte, av en enkel anledning; varför skulle man spela ett spel som är så pass likt PUBG när PUBG redan finns?

Kanske har vi nu fått ett godtagbart svar på den frågan (utöver att Ring of Elysium är gratis att spela, till skillnad från PUBG) då spelet fått ett helt nytt spelläge kallat för From Dusk Till Dawn. Trailern här nedan låter oss förstå att spelläget har betydligt större överlevnadselement än de vanliga battle royale-matcherna, och man måste värma sig vid lägereldar inomhus när snöstormen Ymir blir alltför aggressiv, och äta mat för att överleva. Man vinner om man överlever till det första dagsljuset, vilket tar runt 20 in-game-minuter.

Just nu betatestas From Dusk till Dawn under bestämda tidsintervall, men vi gissar på att vi inte behöver vänta alls länge på en officiell lansering. Här är trailern för det nya spelläget.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar