facebook_pixel
Psychonauts 2 presenterar sig på allvar i magisk trailer!

Psychonauts 2 presenterar sig på allvar i magisk trailer!

Psychonauts 2 har varit under utveckling sedan 2016 (åtminstone!) men har nu, äntligen, visat upp sig på allvar för allra första gången. Och jag skojar inte när jag säger att jag stönade av njutning när jag kollade in trailern som hade premiär under nattens The Game Awards, men jag känner också viss oro.

Svenska Starbreeze agerar nämligen fortfarande digital utgivare (ett avtal som tecknades i början av fjolåret, och åtföljdes av en investering på 8 miljoner dollar) och med tanke på de närmast skandalomsusade svårigheterna Starbreeze befinner sig i för tillfället är det lätt att hålla sig för skratt. Double Fine, utvecklarna bakom Psychonauts 2, äger ändå de hundraprocentiga intellektuella rättigheterna till spelet, så förhoppningsvis kommer spelet nå mållinjen ändå, med eller utan Starbreeze fortsatta inblandning.

Men låt oss glömma dessa spekulativa svårigheter en stund och kolla på trailern igen. Den är nämligen ganska fantastisk och väldigt trogen originalspelet (på ett mycket bra sätt!) med mängder av bekanta karaktärer som dyker upp här och var. Lanseringsfönstret “2019” i slutet av trailern fyller oss också med hopp om att få återse Razputin med vänner innan vi blir alltför gamla och bittra.

Här är den nya trailern för Psychonauts 2.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar