facebook_pixel
Nya onlineskjutaren Insurgency: Sandstorm är ute nu, kolla in lanseringstrailern!

Nya onlineskjutaren Insurgency: Sandstorm är ute nu, kolla in lanseringstrailern!

Vi skriver 2018 i kalendern, och när det handlar om onlinespelande så kretsar det mesta fortfarande kring battle royale eller gamla beprövade koncept som Battlefield. Just därför kanske Insurgency: Sandstorm har hamnat helt rätt i tiden, eller i alla fall är det intrycket jag får av mottagandet hittills.

Insurgency: Sandstorm släpptes nämligen igår kväll och sitter för tillfället på ett “väldigt positivt” mottagande på Steam baserat på 1765 användarrecensioner. Releasen till ära har vi också fått en lanseringstrailer som du kan kolla in här nedan, och den utlovar gott om tajta eldstrider i klaustrofobiska stadsmiljöer. Insurgency: Sandstorm kan just nu inhandlas för 27 euro via Steam (det ordinarie priset 30 euro träder i kraft den 3 januari), och om du dessutom äger det första Insurgency sedan tidigare (vilket undertecknad gör, så jag antar att det måste ha ingått i någon Humble Bundle?) så får du ytterligare en tioprocentig rea, totalt 20 procent eller en prislapp på 24 euro.

Här är lanseringstrailern för Insurgency: Sandstorm.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar