facebook_pixel
Ny Humble Bundle firar Sonic med vänner!

Ny Humble Bundle firar Sonic med vänner!

Blådåren Sonic hart det inte lätt för tillfället. Efter ett fanatiskt 2017 med den hyllade återkomsten Sonic Mania är han nu återigen utskrattad på internet, först och främst som ett resultat av de första horribla affischerna för den kommande långfilmen. Speciellt den där med håriga ben ger mig obehag!

Men låt oss glömma Sonics Hollywood-drömmar i några sekunder, och istället glädjas över den nya Humble Bundlen som precis gått live. Den bjuder på hela tolv Sonic-spel för 15 dollar, däribland ovan nämnda och enormt uppskattade Sonic Mania, och det fortfarande smått fantastiska kartracingspelet Sonic & All-Stars Racing Transformed från 2012 (som får en uppföljare nästa vår som jag personligen ser fram emot!).

Övriga titlar inkluderar Sonic Adventure DX (en sann nostalgibomb för de som ägde en Dreamcast när det begav sig), bägge episoderna av Sonic the Hedgehog 4 (som i efterhand beskrivs som något av ett misslyckande, speciellt jämte Sonic Mania) och Sonic Forces, det tredimensionella Sonic-äventyret som hade den tveksamma äran att släppas i Sonic Manias kölvatten förra hösten. Man kan skapa riktigt fula Sonic-karaktärer i det, i alla fall!

Här är fjolårets lanseringstrailer för Sonic Mania.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar