facebook_pixel
Ny Control-trailer kommenteras av ingen mindre än Max Payne!

Ny Control-trailer kommenteras av ingen mindre än Max Payne!

I oktober fick vi en ny video för Remedys kommande spektakel Control, där vi återintroducerades för välbekanta rötskådespelare. Matthew Porretta (Alan Wake), Courtney Hope (Beth Wilder i Quantum Break) och självaste James McCaffrey (Max Payne) kommer medverka i större och mindre roller.

Nu har vi fått en ny trailer för Control, där just James McCaffrey tar med oss på en guidad rundtur i The Oldest House, en brutal skyskrapa där andra dimensioner samverkar med vår egen. I bästa Max Payne-stil får James McCaffrey en mindre existentiell kris under trailerns gång, och vi på PC Gamer hoppas verkligen att Control kommer låta Remedy Enteratainment återfinna sin forna storform, då 2016 års Quantum Break enligt oss och de allra flesta andra inte var särskilt mycket mer än en axelryckning när allt var sagt och gjort.

Control släpps någon gång under 2019. Här är den nya trailern.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar