facebook_pixel
Nästa Shadow of the Tomb Raider-dlc släpps den 18 december

Nästa Shadow of the Tomb Raider-dlc släpps den 18 december

För en månad sedan fick Shadow of the Tomb Raider dess allra första dlc i form av The Forge, den första av hela sju(!) miniexpansioner. Således drar det redan ihop sig för lanseringen av nästa dlc, närmare bestämt The Pillar som rullar ut som en del av spelets 30 euro tunga season pass den 18 december.

Någon mer exakt information om The Pillar har vi inte fått ännu (utöver bilden här ovan) men väl en ny bakom kulisserna-video där Eidos Montreal pratar om arbetet bakom dlc-materialet till Shadow of the Tomb Raider. Baserat på tidigare information vet vi dock att varje tillägg kommer innehålla en ny challenge tomb vardera, tillsammans med ett nytt vapen, en ny dräkt och en ny skill som man kan låsa upp. Vi kan även passa på att nämna att Shadow of the Tomb Raider alldeles nyligen fick en trial-version, i vilken man kan spela inledningen helt gratis, och behålla framstegen om man sedan beslutar sig för att inhandla fullversionen av spelet.

Här är den nya bakom kulisserna-videon för dlc:t till Shadow of the Tomb Raider.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar