facebook_pixel
Mechwarrior 5: Mercenaries släpps i september nästa år

Mechwarrior 5: Mercenaries släpps i september nästa år

Vägen för Piranha Games robotspel Mechwarrior 5: Mercenaries har varit lång. I slutet av 2017 hette det att spelet skulle släppas i slutet av 2018, innan det försenades till 2019 i somras. Men nu har vi äntligen fått ett nytt spikat datum, närmare bestämt den 10 september 2019. Kolla in nya trailern!

Spelet fortsätter dock se bra ut, och i trailern ser vi stora robotar göra upp i tät stadsbebyggelse, där metalljättarna skär igenom höghus som heta knivar genom smör. Vi får även exempel på mer lantliga sekvenser, såväl som en titt in i hangaren där mecharna får underhåll och uppgraderingar i väntan på nästa uppdrag (inklusive en förstapersonssekvens där spelaren rör sig till fots). Du kommer kunna spela kampanjen både på egen hand och i co-op (genom att ersätta de ordinarie AI-piloterna på din sida med vänner) och spelet kommer också ha stöd för Steam Workshop, så vi kan förmodligen vänta oss mängder av användarskapat innehåll.

Här är den nya trailern för Mechwarrior 5: Mercenaries.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar