facebook_pixel
Kolla in 25 nya minuter från Beyond Good and Evil 2

Kolla in 25 nya minuter från Beyond Good and Evil 2

I samband med sommaren E3-mässa fick vi en ny imponerande trailer för Beyond Good and Evil 2, där ingen mindre än Jade, det första spelets huvudroll, dök upp under några sekunder. Och nu, ett halvår senare, har Ubisoft även delat med sig  av gameplaydemon som visades bakom lyckta dörrar på E3.

Du kan således kolla in den drygt 25 minuter långa presentationen här nedan, eller så kan du kolla in en nästan 4 minuter lång höjdpunktsvideo. Själv har jag kollat på den sistnämnda och kan konstatera att spelet förvisso har gjort stora framsteg, men fortfarande mestadels framstår som en teknikdemo som bryr sig mer om skalan på det enorma universumet och de lika enorma stadslandskapen, än de intima detaljerna som gjorde originalspelet speciellt. Några egentliga karaktärsögonblick kommer inte på tal (återigen, jag har bara kollat höjdpunktsvideon) men rymdstriderna ser roliga ut, och markstriderna verkar bjuda på betydligt fler alternativ än i det första spelet.

Beyond Good and Evil 2 har ännu inget spikat lanseringsdatum. Här är den nya gameplaydemon, dess höjdpunktsvideo och även en arkiverad livestream som sändes igår kväll.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar