facebook_pixel
Just Cause 4 är ute nu, har supercoolt påskägg!

Just Cause 4 är ute nu, har supercoolt påskägg!

Under gårdagen släpptes Just Cause 4, den senaste actionsandlådan av Avalanche Studios. Spelet sitter dock på ett “blandat” mottagande på Steam, och liksom Jerry Fogselius poängterade i vår recension så är de tekniska problemen stora, vilket förtar spelglädjen en hel del (även om den fortfarande finns där).

Således kan du kolla in en lanseringstrailer här nedan, men den är inte den huvudsakliga anledningen bakom att jag skriver den här nyheten. Just Cause 4 innehåller nämligen också ett enormt lusigt påskägg som du hittar i videoform precis under lanseringstrailern, och det handlar om Avalanche Studios egna tolkning av fjolårets omöjligt svåra kulthit Getting Over It with Bennett Foddy, som handlade om en naken man i en gryta som försökte bestiga ett berg med hjälp av en slägga (på grund av anledningar). Om du vill kan du även kolla in världsrekordet i spelet från januari, även om det säkert finslipats vid det här laget. Imponerande grejer lik hur!

Här är lanseringstrailern för Just Cause 4 och det charmanta påskägget.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar