facebook_pixel
Jack Black har startat sin egna spelfokuserade Youtubekanal!

Jack Black har startat sin egna spelfokuserade Youtubekanal!

Minns du Jack Black? Personligen har jag inte sett honom på den vita duken på evigheter (även om fjolårets Jumanji-reboot lär vara överraskande lyckad?) och minns honom främst som Carl Denham i Peter Jacksons King Kong, men även som Eddie Riggs i Double Fines Brütal Legend från 2009.

Med andra ord har det framstått som relativt glasklart att Jack Black är intresserad av datorspel även i verkligheten (den nya Jumanji-filmen bygger till och med på att Jack Black med vänner ränner runt i ett spel!) och nu har han tagit steget ut på Youtube med den egna spelfokuserade kanalen Jablinski Games, med vilken han ämnar utmana både Ninja och Pewdiepie. I kanalens allra första video replikerar han till och med Pewdiepies stol-meme (som varit någon av en grej under 2018) så han tycks åtminstone ha en vag aning om vad han sysslar med! Han har dessutom redan nästan 1,5 miljoner prenumeranter, så det går ju rätt okej hittills.

Här är Jack Blacks första video på Youtube.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar