facebook_pixel
Humble skänker bort Lego: Lord of the Rings också!

Humble skänker bort Lego: Lord of the Rings också!

För exakt en vecka sedan skänkte Humble bort Lego: The Hobbit via den egna onlineaffären. Och nu har man följt upp det hela genom att även ge bort föregångaren (uppföljaren?) Lego: Lord of the Rings. Du kan ta del av erbjudandet här, och det varar fram till imorgon kväll kl 19:00 svensk tid!

På Humble säljer man fortfarande också Sonic-bundlen som vi skrev om i onsdags, tillsammans med Yogscast Jingle Jam 2018-bundlen som presenterar nya spel varje dag fram till juldagen, och just nu består av bland annat Warhammer: Vermintide, Chivalry: Medieval Warfare, Lost Winds 2, Race the Sun och en rad mindre titlar (varav de flesta jag aldrig hört talas om) för totalt 35 dollar. Bundlen inkluderade också Cardlife: Cardboard Survival och Guilty Gear Xrd: Sign till en början, men Steam-koderna för båda har tagit slut. Med andra ord är det klokare att nappa förr än senare på den här bundlen, för att försäkra dig om att du får så många av spelen som möjligt.

Här är lanseringstrailern för Lego: Lord of the Rings från 2012.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar