facebook_pixel
Humble ger bort Lego: The Hobbit fram till lördag!

Humble ger bort Lego: The Hobbit fram till lördag!

Visste du att Lego: The Hobbit är ett spel som finns? Det visste inte jag, faktiskt, men så här i efterhand är det inte direkt en omskakande upptäckt, för självklart gjorde man ett spel Lego-spel baserat på The Hobbit (för varför skulle man inte ha gjort det?). Och nu är det helt gratis via Humble!

Allt du behöver göra är att klicka på “get the game”-knappen här, och lösa in den resulterande Steam-koden. Erbjudandet varar fram till imorgon kväll kl. 19:00 svensk tid (om jag räknat rätt i huvudet) så det är förmodligen lika bra att du plockar på dig din kod nu med detsamma innan du glömmer bort det. Och du: när du ändå är inne på Humble kan du också kolla in Team 17-bundlen som är i kraft ytterligare fyra dygn, och bland annat bjuder på The Escapists, Overcooked: Gourmet Edition och Worms WMD (det bästa Worms-spelet) för 10 dollar.

Här är lanseringstrailern för Lego: The Hobbit från 2014.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar