facebook_pixel
GTA Online har fått dess egna variant av Rocket League

GTA Online har fått dess egna variant av Rocket League

Ännu ett spelår är på väg mot sitt slut, och precis som alla år sedan 2015 har Rockstars Grand Theft Auto V varit ett av de senaste 12 månadernas allra mest inkomstbringande spel på Steam. Detta beror till största delen på det fortsättningsvis våldsamt framgångsrika GTA Online, som nu fått ett nytt spelläge!

Säg hej åt Bomb Ball, GTA Onlines svar på Rocket Leagues bilfotboll. En stor skillnad är dock, precis som titeln antyder, att bollarna är bomber istället, som inte bör befinna sig på din planhalva när de exploderar. Du kan läsa mer om Bomb Ball här, tillsammans med alla andra nyheter GTA Online fått, jul- och nyårsfirandet till ära. Tyvärr har en del av godiset redan fasats ut (som bilen Vapid Clique, som gavs bort gratis fram till den 25 december) men ännu väntar nyårsgåvor både imorgon och övermorgon, bestående av kläder och fyrverkerier!

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar