facebook_pixel
Gratishelg och massiv rea för sandlåderacern The Crew 2

Gratishelg och massiv rea för sandlåderacern The Crew 2

The Crew 2 släpptes i somras (recension) och känns redan nu hyfsat poänglöst jämfört med den betydligt mer lyckade konkurrenten Forza Horizon 4 (recension). Men om du redan spelat sönder Forza Horizon 4 (fast spelet fick en ny expansion igår) så kan kanske följande vara av intresse?

The Crew 2 har nämligen fått en gratishelg via Steam och Uplay (sträcker sig fram till måndag) tillsammans med en rejält maffig rea; fram till nästa veckas fredag kan du nämligen inhandla standardversionen av spelet för blott 19 euro och 79 cent (67 procents rea!) och deluxe- och guld-utgåvorna är nästan lika förmånliga med sina 23 respektive 27 euro. Vi noterar också att den senaste tiden användarrecensioner på Steam skrivs till “mestadels positiva” (jämför med det det samlade omdömet som fortfarande är “blandat”) så vem vet, kanske spelet numera är betydligt bättre än det var i somras? Ubisoft har trots allt räddat medelmåttiga lanseringar tidigare.

Här är lanseringstrailern för The Crew 2 från tidigare i år.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar