facebook_pixel
Funcom kommer presentera nytt Conan-spel i helgen!

Funcom kommer presentera nytt Conan-spel i helgen!

I natt äger årets upplaga av The Game Awards rum borta i Los Angeles. Men det är inte det enda stora speleventet som äger rum den här månaden, eller ens den här veckan. Kinda Funny Games Showcase kommer också sändas via Twitch på lördag kväll 19:00 svensk tid, och nu har man avslöjat en fin gäst!

den här sidan har nämligen en nedräkning till “ett nytt Conan-spel” inletts, och avslöjandet kommer äga rum under Kinda Funny Games Showcase (som också kommer bjuda på “över 60 spel” och “nästan ett halvdussin spellanseringar”, med gäster som Sega, Humble Bundle, Devolver Digital, Drinkbox Studios och Bithell Games) .

Precis som med tidigare Conan-titlar är det Funcom som ligger bakom utvecklingen av det nya spelet, men något mer vet vi tyvärr inte i dagsläget. Det känns dock som att chanserna är hyfsade att vi kan få något enspelarbaserat den här gången (Conan Exiles torde fortfarande äta upp den största delen av onlinepubliken), men vem vet, kanske även en uppföljare till det massiva onlinerollspelet Age of Conan kan vara på tapeten?

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar