facebook_pixel
Far Cry: New Dawn tar med oss till postapokalypsen, släpps redan den 15 februari

Far Cry: New Dawn tar med oss till postapokalypsen, släpps redan den 15 februari

Far Cry 5 släpptes den 27 mars. Trots att det spelet fick hela tre dlc-paket, varav det sista släpptes den 28 augusti, har Ubisoft redan utannonserat ett nytt spel. Och det släpps snart; Far Cry: New Dawn rullar nämligen ut den 15 februari, och nedan kan du se trailern som hade premiär under The Game Awards.

Först och främst viss spoilervarning; Far Cry 5 avslutades med att atombomber föll över Montana (nyheter för mig!) vilket markerade början på “en helt ny värld”. En värld som ser extremt mycket ut som Rage 2 har det visat sig (som också fick en ny trailer under The Game Awards, som avslöjade att Avalanche Studios spel kommer släppas den 14 maj, några månader efter Far Cry: New Dawn!) med allt vad det innebär av uppfinningsrika vapen och färggranna Mad Max-karavaner, i Far Cry: New Dawns fall ledda av ett par afroamerikanska tvillingsystrar som av allt att döma kommer agera berättelsens främsta skurkar (även om trailerns sista sekunder antyder att den karismatiske Far Cry 5-skurken Jospeh Seed fortfarande också kommer vara med på ett hörn?).

Här är premiärtrailern för Far Cry: New Dawn.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar