facebook_pixel
Fallout 76-spelare gör fantastiska vykort av bedrövliga Fallout 76-buggar

Fallout 76-spelare gör fantastiska vykort av bedrövliga Fallout 76-buggar

38 % är ett av årets lägsta betyg. “Grattis”, Fallout 76. Nåja, en dag ska vi nog kunna skratta åt det här också. Faktum är att vi kan göra det redan nu tack vare spelets fina fotoläge (en av ytterst få fina saker) som tillåter oss göra våra fotografier till tjusiga vykort. Resultatet kan bli hysteriskt.

Det demonstrerar PaulrusKeaton med flera på Reddit som gör minnesvärda vykort av buggar och glitchar. Vi är ju många som rejält besvikna på hur Bethesda hanterat Fallout 76 och den röra spelets släpptes i, men nu kan vi åtminstone släppa det dåliga humöret en skvätt och uppskatta en parad med vykort du garanterat aldrig sett maken till tidigare. Det var väl kanske inte riktigt så här Bethesda hade hoppats på att fotoläget skulle användas, men de får helt enkelt skylla sig själva när de släpper spel i så fallfärdiga skick.

Utöver att plåstra om Fallout 76 jobbar Bethesda med Starfield och The Elder Scrolls VI. Också de i Creation Engine. Hjälp.

Av Scutshakes
Av Birg3r
Av toazd
Av kdav
Av PaulrusKeaton 
Av TheAlp
Av PaulrusKeaton
Av ZamachAv PaulrusKeaton

Om skribenten

Thomas Petersson

Pappa, sambo, gamer, lantis, chefredaktör, skäggig. Några favoritspel: Outcast, Deus Ex, Max Payne, Total War-serien. Har du en vass penna eller vassa idéer, kontakta mig!

Liknande artiklar