facebook_pixel
Epic Games Store skänker bort Super Meat Boy fram till den 10 januari

Epic Games Store skänker bort Super Meat Boy fram till den 10 januari

För lite mindre än en månad sedan öppnade Epic Games Store dörrarna för allmänheten, och utöver mer generös inkomstfördelning för utvecklarna jämfört med den största konkurrenten Steam, så kommer Fortnite-utvecklarnas plattform också skänka bort nya gratisspel varannan vecka under hela 2019.

Festligheterna fick en tjuvstart i och med gratisperioden för Subnautica som inleddes den 15 december (och tyvärr upphörde i torsdags, så osis för dig som inte hann lägga till spelet i ditt bibliotek!) och nu har vi nått fram till programmets andra hållplats; säg hej och hallå åt Team Meats kultklassiska plattformstitel Super Meat Boy från 2010, som kommer vara gratis att lägga till på ditt Epic Games Store-konto fram till den 10 januari.

Via Twitter har också Team Meat uppmärksammat oss om att det här är första gången som Super Meat Boy faktiskt är fullständigt gratis, och tajmingen är smått utsökt med tanke på att uppföljaren Super Meat Boy Forever släpps exklusivt via just Epic Games Store i april, innan spelet också når Steam exakt ett år senare.

Här är Team Meats tweet om den historiska gratisperioden för Super Meat Boy.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar