facebook_pixel
Dragon Age 4-premiären avslöjade inte särskilt mycket alls

Dragon Age 4-premiären avslöjade inte särskilt mycket alls

Under dagarna som ledde fram till nattens The Game Awards var Dragon Age 4 en av de allra mest omskrivna titlarna, även av oss. Själva avslöjandet blev ändå en besvikelse, i alla fall i min bok, eftersom man inte ens avslöjade en titel och nöjde sig med en stämningsfull men relativt menlös teaser.

Det finns ändå saker att utläsa av det minutlånga klippet – nu minns jag inte alltför mycket av det som hände i Dragon Age: Inquistion (det spelet är redan fyra år gammalt!) men jag minns att kompanjonen Solas avslöjade sin sanna natur under spelets slutskede, och visst låter det som att det är han som säger “du har äntligen hittat mig, jag misstänker att du har frågor?” i slutet av teasern, följt av hashtaggen #TheDreadWolfRises (som är ett annat namn för alvguden Fen’Harel inom Dragon Age-loren, som du kan läsa mer om på den officiella wikin).

Hur som helst dröjer Dragon Age 4 sannolikt ett bra tag (åtminstone tre år) vilket bara understryks av den här teasern. Vi antar att Bioware känner sig lite ängsliga inför lanseringen av det onlinefokuserade Anthem (som också fick en trailer under The Game Awards, den här gången en storyfokuserad sådan) och  därför vill försäkra de mest lojala fansen om att man också har andra projekt på gång, som kanske faller dem mer i smaken.

Här är teasern för Dragon Age 4 och den nya trailern för Anthem.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar