facebook_pixel
Den öppna betan för Insurgency: Sandstorm äger rum via Steam i helgen!

Den öppna betan för Insurgency: Sandstorm äger rum via Steam i helgen!

Tidigare i höst avslöjade New World Interactive att deras nya online-fps Insurgency: Sandstorm dröjer till den 12 december. Innan dess kommer dock en öppen beta äga rum via Steam mellan den 7 och 10 december (i helgen!) och med anledning av detta har vi nu fått en fet överblickstrailer för spelet.

Under nästan åtta minuter går Michael Tsarouhas, lead game designer, igenom vad vi kan förvänta oss. Ledordet är “hardcore”, och spelet bjuder på både co-op- och pvp-lägen i Mellan östern-doftande miljöer. Den planerade enspelarkampanjen skrotades som bekant i början av det här året, med anledning av att New World Interactive kände sig tvungna att “göra ett val”, och beslutade sig för att se till att göra onlinespelandet “fullskaligt” istället. Och om den här trailern är något att gå efter kommer spelet inte lida av innehållsbrist, direkt!

Här är den nya överblickstrailern för Insurgency: Sandstorm.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar