facebook_pixel
Conan kommer tillbaka, som rts i regi av Command & Conquer-veteraner

Conan kommer tillbaka, som rts i regi av Command & Conquer-veteraner

Pertroglyph Games gör mer än Command & Conquer-remasters, nedräkningen som skulle leda fram till ett nytt Conan-spel visade sig gälla Conan Unconquered, ett rts där du ska bygga en bas och defensiva byggnader innan du möter “våg efter våg av fiender som blir allt fler och allt tuffare”.

Om det låter bekant är det för att spelet inspireras av early access-älsklingen They are Billions (och Conan-novellen Black Colossus). Spelet planerar att släppas under andra kvartalet nästa år och utspelas som sagt i realtid, men du ska kunna pausa för att andas ut och smälla upp byggnader. Resurshantering är en faktor liksom möjligheten att forska fram nya teknologier; något rts-veteraner förstås är vana vid. Du kommer kunna rekrytera hjälteenheter och, japp, Conan är förstås en sådan med speciella färdigheter.

Första trailern ser du här.

Om skribenten

Fredrik Eriksson

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Liknande artiklar