facebook_pixel
Celeste får ett gäng “supersvåra” gratisnivåer tidigt nästa år

Celeste får ett gäng “supersvåra” gratisnivåer tidigt nästa år

I början av 2018 släpptes Celeste, ett pixligt och gruvligt utmanande plattformsspel med oväntat tematiskt djup. Jocke Kilman delade ut hela 88 procent i vår recension, och nu väntar spelet tillökning i form av ett gäng nya “ultrasvåra” gratisnivåer som kommer släppas tidigt nästa år.

Detta har spelets huvudsakliga skapare Matt Thorson (hos Matt Makes Games) berättat via Twitter, där han även betecknar det nya innehåller som “farvälnivåer” och “supersvåra”, och meddelar att Celeste sålt över 500 000 exemplar under årets gång. Nästa projekt av Matt Makes Games ska också redan vara på gång, och vi kan förvänta oss en utannonsering någon gång under 2019. Under tiden kan du passa på att överväga att inhandla Celeste för 16 euro under den pågående Steam-rean (20 procents prissänkning) om du inte hunnit spela det ännu, eller så kan du lyssna på våra diskussioner om spelet i vårt senaste avsnitt av podcasten Spelrum.

Här är Matt Thorsons tweet om det nya innehållet till Celeste.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar