facebook_pixel
Bethesdas Fallout 76-karusell forsätter: nu har kunduppgifter läckt!

Bethesdas Fallout 76-karusell forsätter: nu har kunduppgifter läckt!

Fallout 76 är en tågkrasch som bara fortsätter ge. Det räcker inte med att själva spelet är “trasigt och fattigt” (recension); kontroverser har även uppstått kring innehållet i samlarutgåvan Fallout 76: Power Armor Edition, något som i sin tur lett till ännu ett spektakulärt klavertramp, och det allra värsta hittills!

Kotaku rapporterar nämligen att vissa av de kunder som använt Fallout 76:s supportformulär för att ansöka om en tygpåse (som ursprungligen utlovades för Fallout 76: Power Armor Edition, men ersattes av en nylonpåse) även fått tillgång till inskickade supportärenden, av någon obegriplig anledning.

Problemet har dock redan åtgärdats (något som Bethesda bekräftade med det festligt kortfattade meddelandet “hej alla, vi har löst problemet”) men inte innan namn, adressuppgifter, e-post-adresser och telefonnummer för otaliga kunder redan hade läckt ut på det vida, vilda internet. Jättekul, verkligen.

Jessie Tracy på Twitter har försett oss med bildbevis här nedan.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar