facebook_pixel
Bethesda kommer skicka tygväskor till alla som inhandlat Fallout 76: Power Armor Edition

Bethesda kommer skicka tygväskor till alla som inhandlat Fallout 76: Power Armor Edition

Fallout 76 är inte enbart ett spektakulärt haveri som spel (recension), utan även ett stort pr-mässigt klavertramp för Bethesda. Spelets dyraste utgåva går under namnet Fallout 76: Power Armor Edition, en utgåva som vid sidan av en fullstor power armor-hjälm även inkluderar en tygväska. Trodde vi.

När de första utgåvorna av Fallout 76: Power Armor Edition nådde de första kunderna förra månaden framgick det dock att de utlovade tygväskorna i själva verket var gjorda av nylon. Internets vrede lät inte vänta på sig (speciellt eftersom Bethedsa fortfarande marknadsförde tygväskorna för fullt, och valde att kompensera klavertrampet med 500 Atoms, Fallout 76:s ingame-valuta, och en summa som inte ens räcker till för att låsa upp in-game-versionen av tygväskan!) och nu har Bethesda slutligen krupit till korset.

Via Twitter har man nämligen berättat att man äntligen planerar tillverka riktiga tygväskor, och om du är en stolt(?) ägare av Fallout 76: Power Armor Edition så behöver du enbart styra kosan hit och förse Bethesda med ett inköpskvitto innan den 31 januari, för att få din egen ersättningsväska. Det återstår givetvis att se vilken kvalitet den nya väskan håller, men det är i alla fall trevligt att se den här reaktionen av Bethesda, och förhoppningsvis leder det till att de håller vad de lovar i framtiden (i alla fall när det kommer till saker utanför spelen).

Här är den ursprungliga trailern för Fallout 76: Power Armor Edition och Bethesdas tweet.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar