facebook_pixel
Andra episoden av Life is Strange 2 släpps den 24 januari

Andra episoden av Life is Strange 2 släpps den 24 januari

I slutet av september släpptes den första episoden av Life is Strange 2, Dontnods tematiska uppföljare till – just det! – Life is Strange. Erik Bergérus recenserade spelet för vår räkning, och delade ut fantastiska 90 procent i betyg, tillsammans med omdömet “mekaniskt, estetiskt och narrativt enastående”.

I slutet av november, då vi redan borde ha fått episod två om Dontnod hade följt samma utgivningstakt som under den första säsongen, berättade Dontnod att “det tidigare ramverket inte längre gäller om vi vill möta den spelmässiga och berättelsemässiga kvalitet som vår vision för ett spel som detta och ni förtjänar”, och utlovade lansering under januari 2019. Och nu har vi äntligen fått ett exakt datum; Life is Strange 2: Episode 2 – Rules släpps torsdagen den 24 januari, och som en del av utannonseringen har vi också fått en live action-trailer med skådespelaren Gonzalo Martin, som även lånar sin röst åt den äldre Diaz-brodern Sean i själva spelet.

Här är den nya trailern för Life is Strange 2: Episode 2 – Rules.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar