facebook_pixel
Wreck-It-Ralph dyker upp i Fortnite, har förmodligen sönder internet

Wreck-It-Ralph dyker upp i Fortnite, har förmodligen sönder internet

Battle royale-skjutaren Fortnite är ingen främling för cross-media-marknadsföring™, något som bland annat lett till gästspel av Marvel-skurken Thanos. Och nu verkar det vara dags igen eftersom Disney-figuren Wreck-It-Ralph (eller “Röjar-Ralf” som han kallas på svenska!) dykt upp i spelet.

Det rör sig om en liten teaser som numera kan beskådas hos Fortnites drive-in-biograf Risky Reels. Snutten visar inget mer än en vinkande Ralph, men det är tillräckligt för att vi ska kunna ta för givet att ett nytt event med Wreck-It-Ralph-tema ska vara i antågande, givetvis med anledning av den nya filmen Wreck-It Ralph 2: Ralph Breaks the Internet som hade premiär i USA under gårdagen. Det hela riskerar bli rejält meta eftersom filmens premiss tydligen kretsar kring en wi-fi-router i en arkadhall, som “drar in Ralph och Vanellope i ett nytt äventyr”.

Här är en tweet med Wreck-It-Ralph-teasern i Fortnite.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar