facebook_pixel
World of Warcraft Classic släpps sommaren 2019, ingår i den existerande prenumerationen

World of Warcraft Classic släpps sommaren 2019, ingår i den existerande prenumerationen

Blizzcon pågår i detta nu, och som en del av Blizzcon Virtual Ticket kan spelare prova en demo av kommande World of Warcraft Classic (dock med vissa tidsbegränsningar). Med andra ord börjar spelet närma sig lansering, och nu har vi fått reda på att det rullas ut någon gång under nästa sommar!

Men det är inte allt; World of Warcraft Classic kommer dessutom inte lanseras med en egen prenumeration, utan alla nuvarande (eller framtida) World of Warcraft-prenumeranter kommer kunna spela spelet utan extra kostnad. Måhända inte särskilt överraskande, men det är ändå skönt att ha dessa nyheter bekräftade.

Själv slutade jag spela World of Warcraft redan innan den första expansionen släpptes, så jag är nog lite, lite sugen på det här, speciellt eftersom jag kommer få chansen att prova på det moderna World of Warcraft (inklusive alla expansioner upp till Legion) för samma månadskostnad (13 euro för en månad). Inte illa!

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar