facebook_pixel
World of Warcraft Classic-demon kommer få en tidsbegränsning

World of Warcraft Classic-demon kommer få en tidsbegränsning

I slutet av september avslöjade Blizzard att alla som inhandlar en Blizzcon Virtual Ticket (för 40 euro) kommer få tillgång till en demoversion av World of Warcraft: Classic under den kommande helgen (då även Blizzcon äger rum). Nu har man dock också avslöjat en rejäl hake som kan få dig att tänka om!

– När demon går live kommer vi ta i bruk en speltidsgräns, tillsammans med en cooldown (som startar när du loggar in för första gången) för att hjälpa så många spelare som möjligt att spela Classic-demon så mycket som möjligt, skrev community managern Ythisens på det officiella forumet. Vi börjar med en speltidsgräns på sammanlagt 60 minuter, och en cooldown på 90 minuter.

Det hela är lite komplicerat, men Ythiens ger följande exempel: om du spelar 30 minuter och sedan loggar av under 60 minuter, kommer du kunna börja om från början med 60 nya minuter när du återvänder. Om du spelar 60 minuter kommer du sparkas ut, och kan återvända först efter 30 minuter. Och slutligen, om du spelar i 20 minuter, tar 20 minuters paus, och sedan kommer tillbaka och spelar ytterligare 40 minuter, så kommer du sparkas ut, men med möjligheten att återvända redan om 10 minuter.

Eller så kan du bara skippa huvudvärken och kolla på den inofficiella jämförelsevideon istället.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar