facebook_pixel
Warcraft 3: Reforged har utannonserats, släpps nästa år!

Warcraft 3: Reforged har utannonserats, släpps nästa år!

Remaster? Remake? Jag vet ärligt talat inte längre, men vad jag vet är att Blizzard utannonserade Warcraft 3: Reforged på Blizzcon igår kväll, och det ser fullständigt strålande ut. Kolla bara in videoklippen här nedan, och förundras över Arthas nya look. Han ser inte ut att ha åldrats en dag!

Warcraft 3: Reforged släpps någon gång nästa år, och utöver fullständigt uppdaterad grafik gjord för 4K (inklusive nya karaktärsmodeller, nya röstinspelningar, nya animationer och nya mellansekvenser) så kommer varje hjälte vara spelbar som kvinna eller man, och det kommer finnas olika skins för att skräddarsy utseendena ytterligare. Warcraft 3: Reforged kommer också ha en editor, för dig som vill skapa dina egna kartor och spellägen (Dota var ju en modd till det ursprungliga Warcraft 3 när det begav sig, lätt att glömma idag!).

Reforged kommer inkludera kampanjerna både från basspelet Reign of Chaos och expansionen The Frozen Throne, och vissa av uppdragen kommer modifieras. Exempelvis The Culling of Stratholm-kartan har uppdaterats för att överensstämma mer med platsens nuvarande inkarnation i World of Warcraft. Multiplayerdelen kommer också få en del spelmässiga uppdateringar, som även kommer implementeras (och till vissa delar redan har införts) i det ursprungliga Warcraft 3, eftersom versionerna ska vara kompatibla med varandra.

Här är tre superfina trailers för superfina Warcraft 3: Reforged.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar