facebook_pixel
“Vi drömmer om vad nästa suveräna Mass Effect-spel kommer bli” säger Casey Hudson

“Vi drömmer om vad nästa suveräna Mass Effect-spel kommer bli” säger Casey Hudson

Igår var det den 7 november, dagen som sedan lanseringen av det allra första Mass Effect-spelet 2007 har använts för att uppmärksamma serien (inom fiktionen symboliserar N7 den högsta graden för människornas militära styrkor). Därmed släppte utvecklarna Bioware även en mysig liten video.

Inte mycket av egentlig vikt sägs, förutom att Mass Effect: Andromeda har fått en Xbox One X-patch, och bildmaterialet fokuserar nästintill uteslutande på den ursprungliga trilogin (även om jag personligen uppskattade Mass Effect: Andromeda rejält när det släpptes i fjol, och fortfarande anser att det gav mig en bättre helhetsupplevelse än Mass Effect 3).

Mot slutet av videon dyker dock den ursprungliga Mass Effect-regissören Casey Hudson upp (han återvände till Bioware förra sommaren, i rollen som general manager) och säger att studions anställda “varje dag drömmer om vad nästa suveräna Mass Effect-spel kommer bli”, samtidigt som han tar en klunk kaffe ur en mugg med texten “I should go” (finns det någon symbolisk mening bakom muggvalet tro?).

Hur som helst låter det inte som att vi kommer få en utannonsering av ett nytt Mass Effect-spel i det första taget, men väl som att seriens “lagd på is”-status redan kanske har upphävts?

Här är Biowares N7-video.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar