facebook_pixel
Trailer för den nya Rainbow Six Siege-kartan har läckt!

Trailer för den nya Rainbow Six Siege-kartan har läckt!

I onsdags skrev vi om de första officiella detaljerna kring Operation Wind Bastion, det kommande materialet till onlineskjutaren Rainbow Six Siege. En fullständig presentation väntar via Twitch den 17 november, men nu har en trailer för den nya kartan läckt via Youtube, som du kan se här nedan.

Precis som de två nya utlovade operatörerna har den nya kartan rötterna i Marocko. Det rör sig om en stor fästning som åtminstone ger mig klara de_dust-vibbar (ni vet, från Counter-Strike) med gott om trappor och breda korridorer, tillsammans med ett relativt nedtonat färgschema och soldränkta, ljusa miljöer. Enligt Prodrigo Pete (som har laddat upp den läckta trailern) så råkade Ubisofts thailändska avdelning publicera trailern i förtid, och det är lätt att tro på det eftersom allt ser väldigt äkta ut. Om trailern är fejk så har någon gjort ett väldigt bra jobb!

Här är den läckta trailern för den nya Rainbow Six Siege-kartan.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar