facebook_pixel
Toby Fox har släppt mystisk Undertale-uppföljare, typ

Toby Fox har släppt mystisk Undertale-uppföljare, typ

Jag anlände sent till festen när Toby Fox rollspel Undertale lamslog internet under hösten 2015, och hade därför en skev inställning redan från början. Dels väntade jag mig stordåd, dels hade jag redan tröttnat på allt snack och alla memes, så jag orkade aldrig med en andra, pacifistisk spelomgång.

Av den här anledningen (antar vi) har Toby Fox hållit korten tätt intill bröstet sedan dess, och först i förrgår uppmanade han Undertale-spelare att “hålla koll på Undertale-kontot ett dygn från och med nu”, innan han postade webbadressen deltarune.com, där man kan ladda ner ett spel som kanske heter Deltarune.

Ju mindre som sägs om Deltarune desto bättre, men själv har jag kollat in den första halvtimmen i videoform (Toby Fox säger att spelet är “långt ifrån klart”, och själva applikationen går under namnet “The Beginning”) och jag måste säga att jag är… intresserad. Tydligen dyker det upp en Windows Defender-varning när man försöker starta spelet, men Toby Fox har en mycket enkel lösning på det avancerade problemet.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar