facebook_pixel
Thronebreaker: The Witcher Tales har också släppts på Steam

Thronebreaker: The Witcher Tales har också släppts på Steam

För några veckor sedan släpptes CD Projekt Reds suveräna kortspels-rpg Thronebreaker: The Witcher Tales (recension) via GOG.com. Exklusiviteten var dock kort, har det visat sig, eftersom spelet också fick en Steam-version i fredags, som föga förvånande har tagits emot med vidöppna armar.

Både prislapp och innehåll är identiska med GOG-versionen (således inga Steam-kort), men det extra godiset i form av avatarer, titlar och premiumtunnor för Gwent (som inte finns på Steam) medföljer ej. Istället får Steam-kunder en kopia av gamla goda The Witcher: Enhanced Edition utan extra kostnad (som chefredaktör Tveskägg försöker spela igenom på internet just nu), vilket rentav kan betraktas som en bättre deal beroende på vad man är ute efter. Visst är det ursprungliga The Witcher svårt att ta till sig idag, men den som försöker skall belönas!

Här är en trailer från i fredags som poängterar att Thronebreaker är rätt bra.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar