facebook_pixel
Streamare lyckades avfyra en atombomb i Fallout 76-betan

Streamare lyckades avfyra en atombomb i Fallout 76-betan

Igår kväll (natt?) avslutades Fallout 76-betan. Vi på PC Gamer hann lira den en hel del på våra Youtube- och Twitch-kanaler (inklusive en snutt igår kväll) men en spelare som hann längre än alla andra har visat sig vara streamaren FrenchTomahawk, som lyckades avfyra en atombomb under betans döende timmar.

Den här bedriften räknas som endgame-innehåll i Bethesdas onlineöverlevare, detta eftersom man måste samla fragment av avfyrningskoder, och sedan dessutom avkoda dem för att kunna använda spelets (förmodligen) dödligaste vapen. Du kan se den monumentala händelsen här, och utifall du undrar så nådde FrenchTomahawk också nivå 50, medan hans kamrater lyckades nå milstolparna 30 och 40. Bra kämpat!

Fallout 76 släpp den 14 november.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar