facebook_pixel
Star Citizen blir helt gratis att provspela nästa vecka

Star Citizen blir helt gratis att provspela nästa vecka

Star Citizen framstår som ett mysterium för mig, en stängd låda ämnad för de redan invigda. Därför kommer det som en överraskning att Chris Roberts evighetsprojekt kommer bli helt gratis att spela nästa vecka, för att fira spelets födelsedag och lanseringen av den första utforskningsbara planeten Hurston.

Du kan läsa mer om det hela på den officiella hemsidan. Gratisveckan kommer sträcka sig från nästa veckas fredag (den 23 november) fram till påföljande lördag (den 1 december), och utöver att utforska Hurston kommer vi även få provflyga alla skepp som implementerats i spelet hittills (sorterade efter tillverkare, som roteras ut med 24 timmars mellanrum). Robert Space Industries utlovar även “några överraskningar” för de spelare som beslutar sig för att utforska Hurston, tillsammans med “roliga interaktiva aktiviteter” på hemsidan (där du även kommer kunna ladda ner spelet när gratisveckan börjar).

Här är en video från tidigare i höst där Chris Roberts presenterade Hurston.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar