facebook_pixel
Sonic Robo Blast 2 Kart är en fanutvecklad kart-racer baserad på Doom-motorn!

Sonic Robo Blast 2 Kart är en fanutvecklad kart-racer baserad på Doom-motorn!

Segas och Sumo Digitals Team Sonic Racing har försenats ända till den 21 maj, men om vintern blir alltför svår och tung har nu ett till synes fantastiskt substitut uppenbarat sig; Sonic Robo Blast 2 Kart är en gratis, fanutvecklad kart-racer i Super Mario Kart-stil, och du kan ladda ner version 1.0 här!

Men först vill jag faktiskt att du ska kolla in trailern här nedan, och låta dig förundras. Sonic Robo Blast 2 Kart är byggt i den ursprungliga Doom-motorn (ja, på riktigt!) vilket resulterar i en grafisk upplevelse utöver det vanliga, med motorns karaktäristiska blandning av spritebaserade modeller och tredimensionella miljöer. Sonic Robo Blast 2 Kart utlovar också enormt mycket innehåll med 100(!) fullpackade banor, som man kan spela både offline och online, på egen hand eller via delad skärm i vanliga lopp eller i “battle”-läget.

Om du får blodad tand av hela estetiken kan du även passa på att ladda ner Sonic Robo Blast 2, ett tredimensionellt plattformsspel med Sonic och vänner som även det renderas i Doom-motorn (och agerade teknisk utgångspunkt för Sonic Robo Blast 2 Kart).

Här är trailern för version 1.0 av Sonic Robo Blast 2 Kart.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar