facebook_pixel
Shadow of the Tomb Raider-dlc:t The Forge släpps imorgon, kolla in nya trailern

Shadow of the Tomb Raider-dlc:t The Forge släpps imorgon, kolla in nya trailern

Tidigare i höst släpptes Shadow of the Tomb Raider (recension) och för en månad sedan avslöjade Square Enix actionäventyrets första dlc-paket. Det kallas för The Forge (ingår i det 30 euro tunga season passet) och kan spelas både solo eller i co-op. Nedan hittar du en trailer inför morgondagens lansering!

Eftersom det ska komma ytterligare sex(!) dlc-paket efter The Forge gör vi nog bäst i att inte hoppas på för mycket, men trailern utlovar i alla fall lite smått och gott i form av en ny lavfaylld challenge tomb, nya score och time attack-lägen, en helt ny skill kallad för Grenadier (som vi antar att man måste låsa upp) och ny utrustning i form av dräkten Brocken Outfit och maskingeväret Umbrage 3-80. De övriga sex dlc-paketen kommer också bjuda på en ny challenge tomb vardera (och vapen, och dräkt, och skill) så det verkar som att målet med materialet är att peppra basspelet med mer innehåll, istället för att rulla ut ett helt nytt kapitel av berättelsen.

Här är den nya trailern för Shadow of the Tomb Raider: The Forge.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar