facebook_pixel
Sean Bean presenterar lanseringstrailern för Hitman 2!

Sean Bean presenterar lanseringstrailern för Hitman 2!

För några veckor sedan avslöjade Io Interactive att ingen mindre än Sean Bean kommer gästa Hitman 2, i form av spelets allra första elusive target (tidsbegränsade mål som spelare bara får ett enda försök att ta av daga). Och nu är Sean Bean tillbaka igen, denna gång som värd för smygarspelets lanseringstrailer!

Hitman 2 släpps den 13 november, och precis som i den anrika seriens tidigare delar kommer man kunna improvisera fram mängder av lösningar för att ta livet av de utsedda måltavlorna. Eller vad som sägs om explosiva badankor, maskotförklädnader, fiskar, toaletter eller stekpannor, i miljöer som flådiga Miami eller Colombias tätväxta djungler – eller varför inte på någon av de gamla Hitman-banorna, som alla kommer remastras och göras spelbara inom ramarna av Hitman 2 om du äger föregångaren sedan tidigare?

Här är lanseringstrailern för Hitman 2.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar