facebook_pixel
Sea of Thieves får PvP-läge, släpps tidigt nästa år

Sea of Thieves får PvP-läge, släpps tidigt nästa år

När Sea of Thieves släpptes i våras (recension) framstod det som ett tomt skal med en väldans massa potential. Hur läget är med spelet i dagsläget vet jag inte, men klar sak är i alla fall att man släppt en hel rad med nya uppdateringar (nu senast Forsaken Shores) och i början av nästa år väntar ytterligare en!

Rare har nämligen utannonserat The Arena, ett helt nytt dedikerat PvP-läge där spelarbesättningar får göra upp med varandra, samtidigt som man försöker samla ihop mest loot av alla. Allt görs i handelskompaniet Sea Dogs namn, så vi kan nog förvänta oss en del quests kopplade till spelläget också, sannolikt av typen “vinn x antal matcher för att låsa upp y” (men nu spekulerar jag bara). Hur som helst har ett dylikt läge efterfrågats under en väldigt lång tid (bland annat av mig) så låt oss hoppas att det ger nytt liv till bataljerna på baljan den blå.

Här är en trailer för The Arena till Sea of Thieves.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar