facebook_pixel
Scum nerfar snopparna

Scum nerfar snopparna

Scum är ett bra bevis på att storleken har betydelse. Inte nog med att det är Devolvers största lansering någonsin, det har också gett spelsnopparna ett ansikte.

Nu har dock spelets lemmar patchats en smula. Främst har utvecklarna “fixat” en bugg som gjorde att ens karaktärs attribut växte sig större varje gång man loggade in. Lägg till ditt eget skämt enligt strukturen “…eller är du bara glad att se mig?” här.

I andra penis-relaterade nyheter har en bugg som kan ske när man urinerar i spelet, samt tagit bort möjligheten att förlänga sin petter niklas utan att det påverkar ens andra attribut. Efter jag personligen aldrig spelat Scum har jag noll kontext för dessa scenarion men jag är inte superintressad att fördjupa mig i saken.

Om du mot förmodan bryr dig om uppdateringar som inte har med könsorgan att göra kan du läsa hela patchlistan här.

Om skribenten

Rikard Olsson

Före detta Stockholmare som älskar pixlar, postmodernitet och pretentioner. Bor numera i England med en fru, två katter och fler Mario-figurer än någon rimlig människor borde ha. Är fin som jag är.

Liknande artiklar