facebook_pixel
Retro-fps:et Dusk lämnar early access den 10 december

Retro-fps:et Dusk lämnar early access den 10 december

I början av året lanserades New Blood Interatctives och David Szymanskis retro-fps Dusk i early access på Steam. Och nu, cirkus 11 månader senare, kommer spelet bli “klart” och lämna early access lagom till jul, den 10 december. En perfekt julklapp till farmor och farfar med andra ord!

Dessutom har man berättat att spelet kommer lanseras med en liten rea (16 dollar och 66 cent, we see what you did there!) och de spelare som tidigare betalat 20 dollar för spelet kommer få en gratis 50-sidig serietidning med Dusk-tema helt gratis. Därtill kommer alla early access-kunder kunna spela den helt nya tredje episoden ett veckoslut tidigare än vanliga dödliga, och redan nu har spelet fått en ny Endless Arena (den tredje i ordningen, vid namn The Cathedral) som du kan roa dig med fram till lanseringen.

Här är en ny trailer som utannonserar releasedagen för Dusk.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar