facebook_pixel
Rainbow Six Siege drar till Marocko i Operation Wind Bastion

Rainbow Six Siege drar till Marocko i Operation Wind Bastion

I början av september gick Operation Grim Sky live (inklusive två operatörer och en omgjord karta) för alla Rainbow Six Siege-spelare där ute. Nu är det snart dags igen, och Ubisoft har avslöjat de första detaljerna om Operation Wind Bastion på sin hemsida, inför avtäckandet via Twitch den 17 november.

Redan nu vet vi dock att Operation Wind Bastion fokuserar på Marocko i norra Afrika, och lägger till en bana baserad kring en “berömd” fästning i Atlasbergen. Därtill adderar Operation Wind Bastion också två tills vidare namnlösa marockanska operatörer, varav den ena agerar försvarare, och är en strikt kommendör över den marockanska insatsstyrkan. Den andra operatören är en anfallare som “resar varthän vinden tar henne”, och välbekant med tuffa miljöer som Saharaöknen, asiatiska regnskogar och snötäckta alper. Hon beskrivs också som “klarsynt och fyndig”, och en expert på “miljöbaserade operationer”.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar