facebook_pixel
Pathfinder: Kingmaker får tre dlc-paket och ett season pass

Pathfinder: Kingmaker får tre dlc-paket och ett season pass

I september släpptes Pathfinder: Kingmaker, ett rollspel i klassiskt snitt av Owlcat Games och veteranen Chris Avellone. Jocke Kilman recenserade spelet och delade ut betyget 75 procent, tillsammans med omdömet “utstuderat gammaldags rollspel som är lätt att fastna för trots en hel del uppenbara brister”.

Och nu har det visat sig att spelet får hela tre dlc-paket, som alla ingår i det 25 euro tunga season passet som numera kan inhandlas via Steam. Man kan också inhandla paketen var för sig om man föredrar det, och det rör sig i tur och ordning om The Wildcards (8 euro, den 6 december), Varnhold’s Lot (12 euro, februari) samt Beneath the Stolen Lands (10 euro, april).

The Wildcards har också en egen produktsida där vi kan läsa att vi kommer få bekanta oss med en ny mystisk kompanjon, “märkt av djävlarnas blod, och begåvad med elementens krafter”. Information om de två övriga dlc-paketen hittar du i Owlcat Games nya blogginlägg.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar